Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookies. Používaním tohto webu súhlasíte s podmienkami používania súborov cookies.

Úvod
skcsenhu

eu op infra 2014 20ok

Naša spoločnosť ChocoSuc Partner s.r.o. ponúka voľné výrobné kapacity pre vývoj a výrobu čokoládových a cukrovinárskych výrobkov na základe požiadaviek a špecifických potrieb klientov v oblasti privátnych značiek.

Vďaka dlhoročnej tradícii s viac než 65 ročnými skúsenosťami s výrobou čokoládových a nečokoládových produktov vieme ponúknuť široké možnosti návrhu a realizácie produktu od vývoja projektu až po výrobu a dodanie ku zákazníkovi. Naše výrobné zariadenia a technológie nám umožňujú pripraviť také riešenia, ktoré odrážajú kritériá najvyššej kvality a v plnej miere spĺňajú očakávania a potreby nášho klienta.

 

Čo ponúkame:

  • dlhoročné skúsenosti s výrobou čokolády a cukroviniek,
  • pružnosť a možnosť malokusovej výroby,
  • použitie vysokokvalitných čokolád a surovín,
  • zručnosť,
  • efektívnu technológiu,
  • proces výroby a skladovania spĺňa kladené štandardy na bezpečnosť a hygienu.

 

Naše výrobné zariadenia dokážu vyrábať široký sortiment čokolád, bonbónov, dražé, marcipánu, želé a rôznych sezónnych produktov. Naše štandardné technológie umožňujú výrobu rôznych foriem a druhov tvarov a formovania čokoládových a nečokoládových výrobkov podľa predstáv nášho zákazníka.

Úzko spolupracujeme s našimi partnermi pri návrhu konkrétneho sladkého produktu, ako aj pri výbere obalového materiálu a finalizácie výrobku. Naše skúsenosti umožňujú našim partnerom exkluzivitu a jedinečnosť pri prezentácii vlastnej značky a dosiahnutie maximálnej spokojnosti u svojich koncových zákazníkov.

Sme otvorení akýmkoľvek špecifickým požiadavkám klienta týkajúcich sa netradičného riešenia produktu v spojení s požiadavkou najvyššej úrovne prevedenia a kvality. V prípade Vášho záujmu uvítame možnosť osobného stretnutia za účelom prediskutovania možnosti spolupráce. Sme presvedčení, že dokážeme nájsť výhodné riešenie vytvorenia unikátneho produktu navrhnutého špeciálne len pre Vás.

V prípade akýchkoľvek otázok týkajúcich sa našej spoločnosti, našich produktov alebo privátnych značiek nás prosím kontaktujte, radi Vám ich zodpovieme.

mendiant320

coko bonbony new2

klasik baner 320